Jobba hos oss

Egen kaminutställning

Vill du driva en eget företag, har du ett bra affärsläge eller vill vara med och etablera en unik utställning och arbeta med Maribergsgruppen? Slå en signal till vår VD Jörgen, 0706-93 80 03 eller skicka ett mail på jorgen@mariebergs.com så berättar vi mer. Välkommen till Mariebergsgruppen.

Hantverkare

Mariebergs behöver hjälp av duktiga och trevliga hantverkare (F-skatt) för installation av kaminer och skorstenar.  Om detta är ett arbetsområde som intresserar dig, slå en signal till vår grundare Lars,  070-3291125 eller skicka ett mejl till lars@mariebergs.com så får du veta mer.

Säljare & butikspersonal

Vill du arbeta med uppsökande försäljning, som rådgivare eller i butik? Har du säljkunskaper men inte erfarenhet av branschen? Skicka in ditt CV samt ett kort brev om vem du är samt vilket region som är aktuell. Vi hör av oss till dig inom kort, skicka gärna ett mail till jobb@mariebergs.com

Jobba hos oss, just nu söker vi butikssäljare i Bålsta!

Vi söker just nu extra butikspersonal till butiken i Bålsta. Vill du jobba deltid vardagar och lördagar har vi just nu en ledig tjänst. Hör av dig till vår butikschef Johan Hansen för mer info 070-811 71 26 eller via mail johan@mariebergs.com Intervjuer sker löpande och anställning är omgående.

Utesäljare och rådgivare i Malmö!

Vill du arbeta med Kaminer, Kakelugnar och Solceller? Vi söker nu Rådgivare- och utesäljare till vår anläggning i Malmö, Skånes Största kaminbutik! Byggtekniska kunskaper samt branscherfarenhet från sällanköpshandel är en merit men inget krav. I rollen ingår uppsökande försäljning, kundbesök hos privatpersoner, samt B2b- och en viss del projektförsäljning och helgarbete. Vi har en unik arbetsmiljö och utställning vid Svågertorp/Vintrie, ca 10 min promenad från Hyllie C.

Hör gärna av dig till vår VD  tfn 0706-938003 för mer info. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänst är planerad till januari 2020.

 

Foto-2015-09-18-14-06-44