VI ERBJUDER ALLTID INSTALLATION AV ELDSTAD I DITT HEM

OM MARIEBERGS BRASVÄRME

När Lars Berndtsson startade Mariebergs Kakelugnsmakeri AB på 1980-talet pågick ännu rivningsraseriet i våra stadskärnor. Han tyckte de vackra kakelugnarna förtjänade ett bättre öde och lyckades rädda många.

Mariebergs Kakelugnsmakeri började alltså som en räddningsaktion för antika kakelugnar. Vi har idag ett stort lager av gamla kakelugnar men representerar numera även de ledande tillverkarna av nya kakelugnar. Vi har breddat oss efter våra kunders önskemål och har nu ett komplett sortiment med vedspisar, täljstensugnar, kaminer, spisinsatser frimurade spisar, specialdesignade frimurningar och mycket mer. Vi är också bland annat Sveriges största återförsäljare av Contura.

100000projectmediagfxproduktbildercontura2013contura35whiteglassdoormodel
100000projectprivateuserassets8db9264228dc48fbf47535e888c02ae0contura510stylemiljo

VÅR STYRKA: KOMPLETTA INSTALLATIONER

Vår styrka är kompletta installationer där vi tar ett totalansvar för hela processen. Vi kontrollerar ritningar, gör förbesiktningar och hembesök, planerar leveranser och tillser att vår tekniska avdelning som har kunskapen bemannas på bästa sätt. Våra erfarna murare klarar alla eldstäder och skorstensarbeten. Om du har en läckande skorsten kan vi hjälpa dig att få den tät och säker igen. Vår erfarenhet och stora kunskap skapar en trygghet för dig som kund.

Det skulle vara en glädje för mig och hela företaget om du har vägarna förbi och vill komma in och inspireras i någon av våra fina butiker.

Jag önskar dig varmt välkommen till våra inspirerande utställningar!

MARIEBERGS BRASVÄRME IDAG

Mariebergs är idag en modern organisation med försäljning, teknisk support och logistik som säkerställer nöjda kunder. Idag har vi sex kaminbutiker och fler kommer att etableras. År 2013 lanserade vi också Mariebergs webb-butik via hemsidan, som ett komplement för den som inte har möjlighet att besöka någon av våra fysiska butiker. Detta är något som ständigt utvecklas och som erbjuder fler produkter efter hand.

NÖJDA KUNDER: VÅR VIKTIGASTE MARKNADSFÖRINGSKANAL

För oss är det väldigt viktigt att du som kund blir både bra omhändertagna under hela affärsprocessen och också väldigt nöjd med slutresultatet. Därför mäter vi dessa delar kontinuerligt. Nuvarande mätningsperiod sträcker sig från 2010 framåt.

Hör gärna av dig till oss om du har synpunkter, ris som ros uppskattar vi så vi hela tiden kan utvecklas.

100000projectprivateuserassetsf90f2aca5c640289d0a29417bcb63a37c690agstylemiljo