Det började med kakelugnar och hantverk

Om Mariebergs Brasvärme

När Lars Berndtsson startade Mariebergs Kakelugnsmakeri AB på 1980-talet pågick ännu rivningsraseriet i våra stadskärnor. Han tyckte de vackra kakelugnarna förtjänade ett bättre öde och lyckades rädda många.

Mariebergs Kakelugnsmakeri började alltså som en räddningsaktion för antika kakelugnar. Vi har idag ett stort lager av gamla kakelugnar men representerar numera även de ledande tillverkarna av nya kakelugnar. Vi har breddat oss efter våra kunders önskemål och har nu ett komplett sortiment med vedspisar, täljstensugnar, kaminer, spisinsatser frimurade spisar, specialdesignade frimurningar och mycket mer.

Vi är också en av Sveriges största återförsäljare av varumärket Contura.

Mariebergs Uppsala
_89A2744

Vår styrka: Kompletta installationer

Vår styrka är kompletta installationer där vi tar ett totalansvar för hela processen. Vi kontrollerar ritningar, gör förbesiktningar och hem- och byggplatsbesök, hjälper till med bygganmälan och vår planeringsavdelning hanterar allt i från små till stora projekt. Våra erfarna hantverkare klarar alla installationer oavsett om det är montage av kamin, kakelugn eller skorsten.

Om du har en läckande skorsten kan vi hjälpa dig att få den tät och säker igen. Ska du bygga nytt hus eller byta ut din gamla braskamin till en modern Co2 neutral eldsstad, vår erfarenhet, kunskap och breda sortiment av välkända varumärken skapar en trygghet och garanti för dig som kund.

Det skulle vara en glädje för oss om du har vägarna förbi och vill komma in och inspireras i någon av våra fina utställningar eller varför inte  boka ett möte direkt med våra rådgivare på hemsidan, vi träffas när du kan - hos oss eller hos dig!

 

Mariebergs Brasvärme idag

Mariebergs är idag en modern organisation med försäljning, teknisk support och logistik som säkerställer nöjda kunder. Idag har vi sju utställningar och har som mål att etablera fler i framtiden. År 2013 lanserade vi också Mariebergs webb-butik via hemsidan, som ett komplement för den som inte har möjlighet att besöka någon av våra fysiska butiker. Detta är något som ständigt utvecklas och som erbjuder fler produkter efter hand.

NÖJDA KUNDER: VÅR VIKTIGASTE MARKNADSFÖRINGSKANAL

För oss är det väldigt viktigt att du som kund blir både bra omhändertagna under hela affärsprocessen och också väldigt nöjd med slutresultatet. Därför mäter vi dessa delar kontinuerligt.

Hör gärna av dig till oss om du har synpunkter, ris som ros uppskattar vi så vi hela tiden kan utvecklas.

Varmt välkommen till oss på Mariebergs

 

100000projectprivateuserassetsf90f2aca5c640289d0a29417bcb63a37c690agstylemiljo