Planeringsavdelningen

VÅR PLANERINGSAVDELNING SER TILL ATT:

VI KONTAKTAR DIG EFTER KÖP AV ELDSTAD

När du har köpt en eldstad av våra säljare blir du kontaktad av vår planeringsavdelning för hjälp med installationen. De ser till att allting sker på ett sätt som passar bägge parter. Vår planeringsavdelning grovplanerar installationerna och kommer att ställa frågor om när installationen passar er, och på vilket sätt godset kommer att levereras. Därefter görs en finplanering.

HEMBESÖK VID KOMPLICERADE INSTALLATIONER

Är det komplicerade installationer kan det hända att någon från planeringsavdelning behöver göra ett besök hemma hos dig. För det mesta räcker dock de handlingar vi fått från våra säljare. När vi avtalat om installation kommer våra montörer ut och installerar den beställda eldstaden samt eventuella tillbehör.

ÅTERKOPPLING VIA KUNDBAROMETER

När installationen är klar kommer du att få möjlighet att återkoppla via vår kundbarometer. Du får då chans att meddela hur du uppfattat oss som leverantör. För oss är den informationen guld värd eftersom vår absolut viktigaste tillgång är nöjda kunder.

TEKNISK LEDNING

Planeringsavdelning har ansvaret för dig som köpt eldstad inklusive montage av oss. Har du frågor eller funderingar skall du i första hand koppla tillbaka till någon av dessa personer. De är ansvariga för all planering och genomförande av de installationer som vi utför.

planering1
planering2

VÅRA KAKELUGNSMAKARE OCH KAMININSTALLATÖRER

För att du som kund skall bli nöjd med din kontakt hos oss på Mariebergs krävs att installationen sker enligt utlovad tidsplan och att vi informerar om hur arbetet går.

Våra hantverkare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket. Vi har specialister på kamininstallationer, kakelugnsarbete, frimurningar, skorstensbyten och skorstensrenoveringar. Oavsett vad du har behov av gällande din eldstad kan våra erfarna hantverkare tillse att du blir nöjd. Förutom installationer av nya eldstäder hjälper vi naturligtvis även till med de renoveringar och servicearbeten som du kan ha behov av.

VÅRA VÄLMERITERADE KAKELUGNSMAKARE HJÄLPER DIG

Med vår kunskap och långa erfarenhet av eldstäder och skorstenar kan vi alltid se till att du får en lösning som fungerar och passar dina behov. Våra murare klarar alla skorstensarbeten och eldstäder och utför dessa till konkurrenskraftiga priser. Och du: glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Mariebergs har sin historia i antika kakelugnar. Att installera kakelugnar, kaminer och andra eldstäder är fortfarande en stor del av vår verksamhet och våra kakelugnsmakare är väl meriterade med stor yrkesskicklighet. Vår styrka är installationer där vi först kontrollerar ritningar och gör förbesiktningar vid hembesök. Därefter planerar vi leveranser och ser till att vår planeringsavdelning bemannas på bästa sätt.

Vi tar alltid ansvar för hela processen. Vår erfarenhet och stora kunskap skapar en trygghet för dig som kund.

HAR DU FRÅGOR KRING DIN INSTALLATION,
PRATA MED VÅRA TEKNIKER

Mariebergs_Uppsala-300x275-square

JOHNNY JEGEMYR

Teknisk ledning och service
Mattias_Uppsala-300x289-square

MATTIAS JANSSON

Teknisk ledning och planering