Jobba hos oss

Se våra lediga tjänster

Egen kaminutställning

Vill du driva en eget företag, har du ett bra affärsläge eller vill vara med och etablera en unik utställning och arbeta med Maribergsgruppen? Slå en signal till vår VD Jörgen, 0706-93 80 03 eller skicka ett mail på jorgen@mariebergs.com så berättar vi mer. Välkommen till Mariebergsgruppen.

Hantverkare

Mariebergs behöver alltid hjälp av fler duktiga och trevliga hantverkare (F-skatt) för installation av kaminer och skorstenar. Om detta är ett arbetsområde som intresserar dig, slå en signal till vår grundare Lars, 070-3291125 eller skicka ett mejl till lars@mariebergs.com så får du veta mer.

Säljare & butikspersonal

Vill du arbeta med uppsökande försäljning, som rådgivare eller i butik? Har du säljkunskaper men inte erfarenhet av branschen? Skicka in ditt CV samt ett kort brev om vem du är samt vilket region som är aktuell. Vi hör av oss till dig inom kort, skicka gärna ett mail till jobb@mariebergs.com

Extra personal butikssäljare

Vi söker just nu extra butikspersonal till butiken i Bålsta. Vill du jobba deltid vardagar och lördagar? Hör av dig enkelt med ditt CV och kontaktuppgifter via mail jobb@mariebergs.com intervjuer sker löpande.

Provisionssäljare - uppsökande säljare projekt

Vill du arbeta med Kaminer, Kakelugnar och Solceller? Vi söker för framtida projekt provisions säljare, gärna med F-skatt. Har du byggtekniska kunskaper samt branscherfarenhet från sällanköpshandel är en merit men inget krav. I rollen ingår uppsökande försäljning, kundbesök hos privatpersoner. Hör gärna av dig till vår VD jorgen@mariebergs.com tfn 0706-938003 för mer info.

Boka en kostnadsfri rådgivning
med en av våra experter!

Boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra experter!

Vill du ha hjälp med att välja rätt modell av eldstad?
Eller funderar du på var eldstaden kan placeras eller vill ha tips på snygga designlösningar?

Hembesök är gratis i närområdet av våra fysiska butiker samt på Gotland.

Ställ din fråga om produkten!

Begär offert