Jobba hos och med oss

Tjänster och uppdrag hos oss

Egen kaminutställning

Vill du driva en eget företag, har du ett bra affärsläge eller vill vara med och etablera en unik utställning och arbeta med Maribergsgruppen? Slå en signal till vår VD Wilhelm, 018-495 04 07 eller skicka ett mail på wilhelm@mariebergs.com så berättar vi mer. Välkommen till Mariebergsgruppen.

Hantverkare

Mariebergs behöver alltid hjälp av fler duktiga och trevliga hantverkare (F-skatt) för installation av kaminer och skorstenar. Om detta är ett arbetsområde som intresserar dig, slå en signal till vår VD Wilhelm, 018-495 04 07 eller skicka ett mejl till wilhelm@mariebergs.com så får du veta mer.

Säljare & butikspersonal

Vill du arbeta med uppsökande försäljning, som rådgivare eller i butik? Har du säljkunskaper men inte erfarenhet av branschen? Skicka in ditt CV samt ett kort brev om vem du är samt vilket region som är aktuell. Vi hör av oss till dig inom kort, skicka gärna ett mail till jobb@mariebergs.com

Spontanansökan

Har du intresse av att arbeta extra i någon av våra utställningar som butikspersonal? Vardagar eller helger? Hör av dig enkelt med ditt CV och kontaktuppgifter via mail jobb@mariebergs.com intervjuer sker löpande.

Provisionssäljare - uppsökande säljare projekt

Vill du arbeta med Kaminer, Kakelugnar och Solceller? Vi söker för framtida projekt provisions säljare, gärna med F-skatt. Har du byggtekniska kunskaper samt branscherfarenhet från sällanköpshandel är en merit men inget krav. I rollen ingår uppsökande försäljning, kundbesök hos privatpersoner. Hör gärna av dig till vår VD wilhelm@mariebergs.com tfn 018-495 04 07 för mer info.