MARIEBERGS BÅLSTA

DIN LOKALA KAMINBUTIK I BÅLSTA

Den 14 oktober 2016 var det premiär för vårt showroom i Bålsta Business Park vid Dragets Industriområde. I fastigheten finner du flera företag inom sällanköpshandel. Hos oss kan du få rådgivning, boka hembesök och se det senaste inom brasvärme.  Välkommen till vårt showroom, kom in i värmen, titta runt, ta en katalog till att börja med.

I Bålsta kan du köpa alla våra eldstäder och tillbehör, känna brasvärme och få en känsla av hur de olika kaminerna och kakelugnarna skulle passa hemma hos dig. För dig som bor i lägenhet finns ett stort sortiment skorstensfria kaminer som inte kräver installation. Är du snarare ute efter en antik kakelugn? Tala med oss och läs mer på vår hemsida under Antika kakelugnar

Vi har kontantfria butiker. Betalningar tas emot via fakturering (varorna beställs och skickas först betalning erhållits), via kort eller swish. (Ej AMEX och DINERS)

Till sist, tveka inte att ringa oss om ni får problem eller behöver service av något slag. Vi har över 30 års erfarenhet av eldstäder och vill verkligen att ni skall vara nöjda. Vi vill bara ha nöjda kunder och arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi uppskattar därför om ni tar er tid att fylla i våra frågor nedan. Era åsikter är mycket viktiga för oss.

Vi uppskattar dina åsikter.
Gör vår kundenkät.

Telefonnummer:
08-512 563 00

E-postadress:
balsta@mariebergs.com

Ekonomi:
fakturering@mariebergs.com
För leveransfakturor
faktfraga@mariebergs.com
För fakturafrågor
rot@mariebergs.com
För frågor kring ROT-avdrag

Håtunavägen 8
746 51 Bålsta

ÖPPETTIDER

Mån-Tors: 10.00-18.00
Fredagar: 10.00-17.00
Lördagar: 10.00-14.00
Söndagar: Stängt

Varuutlämning som kräver lasthjälp endast efter bekräftelse, vardagar kl.11.00-16.00. Övriga tider endast efter överenskommelse.

VI HAR ÄVEN FÖRETAGSFÖRSÄLJNING. GÅ TILL FÖRETAGSSIDAN ->

VÅRA MEDARBETARE

BÅLSTA

ulrika

ULRIKA HANSEN

Butiksansvarig & Rådgivare
kenneth

KENNETH

Rådgivare & Säljare

KOM I KONTAKT MED OSS

mariebergs-laga

VÄLJ DIN BUTIK