Mariebergs Bålsta

Välkommen till Bålsta - den moderna utställningen

Vår utställning finns i samma lokaler som Magisk Pool & Spa på Dragets industriområde i Bålsta Business Park - ett företagshus med många olika verksamheter. Mariebergs Bålsta - obemannat Showroom vissa dagar i veckan, men alltid öppet för besök och inspiration helgfria vardagar samt lördagar.  

Är våra rådgivare inte på plats, kom in och besök utställningen och få inspiration, myskänsla och upplev det senaste inom brasvärme. Ta gärna en katalog och lämna era kontaktuppgifter till våra hjälpsamma kollegor som finns i lokalen, så hör vi av oss inom kort.

Vill du träffa en rådgivare på plats  när det passar dig eller boka ett hembesök före eller efter du besöker oss?        Boka enkelt här på hemsidan eller på den digitala touch-skärmen i lokalen. På skärmen kan du få ännu mer inspiration, beställa varor samt se alla våra kaminer, kakelugnar, vedspisar, skorstenar samt tillbehör.

Vill du beställa reservdelar och köpa tillbehör från vårt lager i Uppsala för att hämta i Bålsta? Inga problem vi har leveranser varje vecka till butiken så du kan hämta dina beställda varor. 

Jobba hos oss, just nu söker vi butikssäljare!

Vi söker just nu extra butikspersonal till butiken i Bålsta. Vill du jobba deltid vardagar och lördagar har vi just nu en ledig tjänst. Hör av dig till vår butikschef Johan Hansen för mer info 070-811 71 26 eller via mail johan@mariebergs.com. Intervjuer sker löpande och anställning är omgående.

 

Boka kostnadsfri rådgivning direkt

Vårt team i Bålsta erbjuder fri rådgivning  i Ena-Håbo, Kungsängen samt  Järfälla-området.

Vi gör installationer i befintliga och nybyggda villor, kontorsfastigheter, offentliga byggnader, sommarhus eller flerfamiljshus - hos privatperson eller företag. Är du arkitekt, inredare, mäklare, hus- eller byggföretag så hjälper vi självklart till även här. Mariebergs har över 30-års erfarenhet av branschen - inga projekt är för små eller för stora.

För dig som bor i lägenhet finns ett stort sortiment skorstensfria kaminer som inte kräver installation. Är du ute efter en antik kakelugn? Tala med oss och läs mer på vår hemsida under Antika kakelugnar eller besök vår utställningi Uppsala.

Nyhet - läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

I Stockholms-regionen finns det möjligheter att installera en kamin eller eldstad som eldade med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Läs mer gas på stockholmgas.se eller kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

VIVA-L--100-Gas-2

Betalningar tas emot via fakturering (varorna beställs och skickas först betalning erhållits), via kort eller swish. (Ej AMEX och DINERS)

Till sist, tveka inte att ringa oss om ni får problem eller behöver service av något slag. Vi har över 30 års erfarenhet av eldstäder och vill verkligen att ni skall vara nöjda. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och skulle därför uppskatta om ni tar er tid att fylla i våra frågor nedan. Era åsikter är mycket viktiga för oss.

Vi uppskattar dina åsikter.
Gör vår kundenkät.

Telefonnummer:
08-512 563 00

E-postadress:
balsta@mariebergs.com

Håtunavägen 8
746 51 Bålsta

Öppettider(Showroom)

Mån-Tors: 10.00-18.00
Fredagar: 10.00-17.00
Lördagar: 10.00-14.00
Söndagar: Stängt

Utställningen är öppen men kan vara obemannad vissa tider. För personlig service, hjälp och rådgivning rekommenderar vi er att boka möte via hemsida eller telefon. Vi kontaktar er omgående och bekräftar tiden.

Varuutlämning enligt bokning och överenskommelse.

Ekonomi:

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Vi har även företagsförsäljning. Gå till företagssidan ->

Våra medarbetare

Bålsta

Skärmklipp 2020-01-21 00.34.24

Kim Knudsen

TF Butiksansvarig & konsult
johan_2

Johan

Hantverk & Rådgivning
kenneth

Kenneth Nyman

Rådgivare & Säljare
joakim_2

Joakim

Kakelugnspecialist
erik_2

Erik

Hantverk & Murning

 

marcus_2

Marcus

Hantverk & Snickeri
jonas_2

Jonas

Hantverk & Murning

Kom i kontakt med oss

mariebergs-laga

VÄLJ DIN BUTIK