Mariebergs Malmö

Skånes största kaminutställning

Välkommen in och värm dig i vår utställning på Erlandsro Gård i Vintrie, nära handelsområdet Svågertorp eller avfart 11, E20 (Yttre ringvägen)

Till oss tar du dig enklast med bil eller Regionbuss 150/300, hållplats Drakagatan/Pildammsvägen, som stannar 250m från utställningen, en kort promenad till oss. Kommer du med tåg det tar det bara några minuter från tågstationen vid Hyllie C (Emporia/Malmö Arena) eller Svågertorps Station.

I utställningens 600 kvm nära IKEA, finner ni kända kvalitetsvarumärken, hemmiljö, designade eldstäder, moderna kaminer, skorstensfria eldstäder, kakelugnar, vedspisar, skorstenar, brastillbehör och reservdelar.

Just nu har vi vinterutförsäljning på kaminer med 20-30 % rabatt på demo- och lager ex. Contura, Lotus, Nordpeis Rais, Morsø och andra varumärken. Ring oss eller kom in och besök oss i utställningen.  

Boka en lokal brasvärmerådgivare

Vi erbjuder rådgivning samt installation av eldstäder i hela Skåne, Blekinge och Halland. Mariebergs i Malmö gör även installationer i Danmark, primärt i Stor-Köpenhamn/Sjælland.

Boka en kostnadsfri rådgivning eller hembesök i sydvästra Skåne eller efter överenskommelse och bokning. Bor ni inte inom vår kostnadsfria besökszon? Vi hjälper självklart er ändå, hör av er för kostnadsförslag och tidsbokning. Ta gärna med ritningar, bilder på fastigheten eller en skiss och önskad placering av eldstad.
Vi hjälper även till att fylla i din bygganmälan.

 

Kom in redan i dag och njut av en kopp kaffe i vår caféhörna. Vi bjuder självklart.

 

Säljteam med stor erfarenhet av eldstäder

Vår unika utställning ska inspirera och skapa känsla och visar fördelarna med en ny och miljövänlig eldstad.
Träffa våra erfarna rådgivare och hantverkare inom brasvärme och eldstäder, Paul, Sebastian, Michael eller Attila som tar hand om dig i utställningen och vid hembesök. Vi har lång erfarenhet från branschen och ser också till så att du som vill ha installation utförd får de bästa lokala hantverkarna på plats.

Nyhet - läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

Idag finns möjligheter att installera en kamin eller eldstad som eldas med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

VIVA-L--100-Gas-2

Betalningar tas emot via fakturering (varorna beställs och skickas först betalning erhållits), via kort eller swish. (Ej AMEX och DINERS)

Till sist, tveka inte att ringa oss om ni får problem eller behöver service av något slag. Vi har över 30 års erfarenhet av eldstäder och vill verkligen att ni skall vara nöjda. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och skulle därför uppskatta om ni tar er tid att fylla i våra frågor nedan. Era åsikter är mycket viktiga för oss.

Vi uppskattar dina åsikter.
Gör vår kundenkät.

Stora Villamässan!

Träffa oss på Stora Villamässan 7-11 mars 2019 (monter H08)
Södra Sveriges största villamässa, https://www.storavillamassan.se

 

Fantastiska mässerbjudanden på kamin, skorsten och montage, både i butiken och på mässan dessa dagar!
Träffa våra leverantörer, hantverkare och få rådgivning av våra experter. Extra öppet även i vår Malmöbutik fredag, lördag och söndag, endast 5 minuter från mässan vid Svågertorp/Vintrie.
Fredag 11-18, Lördag & Söndag 11-16.

 

Köp utställningskaminer:
Vi säljer ut utställningskaminerna i montern till kraftigt reducerade hämtpriser, hämtning sker söndagen den 10 mars kl.17.00. Vi hjälper till med transport från 750:- inom Stor-Malmö hem till tomtgräns. Prata med en säljare på mässan så hjälper vi till med det praktiska. Betalning skall vara erlagd innan varor hämtas via svisch eller med kort accepteras.(ej Amex/Diners).

 

Varmt välkommen!

villamasa-bg

Telefonnummer:
040-693 06 30

E-postadress:
malmo@mariebergs.com

Bor ni i Danmark, vi hjälper till , klicka på flagga för info

Öppettider

Vardagar: 11.00-18.00
Lördagar: 11.00-15.00
Söndagar: 11.00-15.00

 

Extra öppet Brashelg 8-10 mars
Fredag: 10.00-18.00
Lördag & Söndag: 10.00-16.00

 

Varuutlämning med lasthjälp endast vid överenskommelse vardagar kl.11.00-16.00.

Godsmottagning vardagar 11-17, ring 070-329 26 33

Ekonomi:

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Vi har även företagsförsäljning. Gå till företagssidan ->

Våra medarbetare

Malmö

paul-malmo

Paul Glantz

Butiksansvarig & Rådgivning
sebastian-malmo

Sebastian Szymczak

Butiksvärd & Hantverk
micke-malmo

Michael Björk

Rådgivare & Hantverk
attila

Attila Heggy

Montage & Hantverk

Kom i kontakt med oss

mariebergs-laga

VÄLJ DIN BUTIK