Mariebergs Malmö

Skånes största kaminutställning

Välkommen in och värm dig i vår utställning på Erlandsro Gård i Vintrie, nära handelsområdet Svågertorp eller avfart 11, E20 (Yttre ringvägen)

Till oss tar du dig enklast med bil eller Regionbuss 150/300, hållplats Drakagatan/Pildammsvägen, som stannar 250m från utställningen, en kort promenad till oss. Kommer du med tåg det tar det bara några minuter från tågstationen vid Hyllie C (Emporia/Malmö Arena) eller Svågertorps Station.

I utställningens 600 kvm nära IKEA, finner ni kända kvalitetsvarumärken, hemmiljö, designade eldstäder, moderna kaminer, skorstensfria eldstäder, kakelugnar, vedspisar, skorstenar, brastillbehör och reservdelar.

HELGÖPPET PREMIÄR 24-25 augusti. Öppet kl.11-15, stor utförsäljning av eldstäder till trädgården eller hemmet, besök vår fyndhörna köp kaminer till fyndpriser, vi gör plats för höstens nyheter.

Köp hela Napoleons grillsortiment i vår webbutik hämta i butik eller få det hemkört, beställ till  montering/installation.

Boka en lokal brasvärmerådgivare

Vi erbjuder rådgivning samt installation av eldstäder i hela Skåne, Blekinge och Halland. Mariebergs i Malmö gör även installationer i Danmark, primärt i Stor-Köpenhamn/Sjælland.

Boka en kostnadsfri rådgivning eller hembesök i sydvästra Skåne eller efter överenskommelse och bokning. Bor ni inte inom vår kostnadsfria besökszon? Vi hjälper självklart er ändå, hör av er för kostnadsförslag och tidsbokning. Ta gärna med ritningar, bilder på fastigheten eller en skiss och önskad placering av eldstad.
Vi hjälper även till att fylla i din bygganmälan.

 

Kom in redan i dag och njut av en kopp kaffe i vår caféhörna. Vi bjuder självklart.

 

Säljteam med stor erfarenhet av eldstäder

Vår unika utställning ska inspirera och skapa känsla och visar fördelarna med en ny och miljövänlig eldstad.
Träffa våra erfarna rådgivare och hantverkare inom brasvärme och eldstäder, Paul, Sebastian, Michael, Jörgen eller Attila som tar hand om dig i utställningen och vid hembesök. Vi har lång erfarenhet från branschen och ser också till så att du som vill ha installation utförd får de bästa lokala hantverkarna på plats.

Nyhet - läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

Idag finns möjligheter att installera en kamin eller eldstad som eldas med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

VIVA-L--100-Gas-2

Betalningar tas emot via fakturering (varorna beställs och skickas först betalning erhållits), via kort eller swish. (Ej AMEX och DINERS)

Till sist, tveka inte att ringa oss om ni får problem eller behöver service av något slag. Vi har över 30 års erfarenhet av eldstäder och vill verkligen att ni skall vara nöjda. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och skulle därför uppskatta om ni tar er tid att fylla i våra frågor nedan. Era åsikter är mycket viktiga för oss.

Vi uppskattar dina åsikter.
Gör vår kundenkät.

Vår Fyndhörna - leverans samma dag?

Just nu gör vi plats för årets nyheter från flera av våra leverantörer av kända kvalitetsvarumärken - ni hittar vår fyndhörna på vån 2 i utställningen. Många av demo-kaminerna är oeldade och säljs med full garanti från tillverkaren. Vill ni montera själva eller ha hjälp med dokumentation, bygganmälan och montage så tillhandahåller vi självklart detta, välkommen!

Nya kaminer till kraftigt reducerade priser, betala och hämta direkt i butik,  Ring oss eller kom in så berättar vi mer.

 

Facebook_3

Telefonnummer:
040-693 06 30

E-postadress:
malmo@mariebergs.com

Du bor i Sjælland, vi installerer og sæalger i hele regionen, tryk på flag for info på dansk. Vores installatører er selvfølgelig dansktalende.

Öppettider(ord. öppettider från vecka 34)

Vardagar: 11.00-18.00 (11.00-17.00 24 juni-18 aug)
Lördagar: 11.00-15.00 (sommarstängt 22 juni-17 aug)
Söndagar: 11.00-15.00 (sommarstängt 5 maj-18 aug)

Utleveraser med lasthjälp endast vid överenskommelse vardagar kl.11.00-16.00.

Ekonomi:

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Vi har även företagsförsäljning. Gå till företagssidan ->

Våra medarbetare

Malmö

paul-malmo

Paul Glantz

Butiksansvarig & Rådgivning
sebastian-malmo

Sebastian Szymczak

Försäljning & Hantverk
micke-malmo

Michael Björk

Rådgivare & Hantverk
attila

Attila Heggy

Montage & Hantverk
christoffer_2

Christoffer

Kakelugnsmästare
no_user_image

Leif A

Kakelugnspecialist
no_user_image

Leif A

Kakelugnspecialist
no_user_image

Kamal

Hantverk & Snickeri

Kom i kontakt med oss

mariebergs-laga

VÄLJ DIN BUTIK