Mariebergs Gotland

Rådgivning i hemmet på hela Öjn

Vi erbjuder hembesök, professionell rådgivning och montage på hela Gotland. Boka in vår rådgivare Johnny Jegemyr som bor på ön och hjälper till med valet av eldstad, placering, bygganmälan till kommunen, sotarkontakter och allt kring en lyckad installation. Den personliga servicen, erfarenheten och kunskapen finns bofast på ön, alltid tillgänglig.

Johnny har över 20 års erfarenhet av eldstäder och installation av dessa.

Vi har ingen fysisk utställning på Gotland men vi når alla Gotlänningar med vårt breda sortiment av kända varumärken, kunskap och erfarenhet året runt via vårt produktutbud på vår hemsida och kompletterar detta med Johnnys kunskaper och rekommendationer.

Vi erbjuder naturligtvis fasta priser och bästa service – med branschens bästa garantivillkor.

Innan ni träffar Johnny underlättar det om ni tar fram ritningar på huset, bilder, sotarprotokoll eller annan väsentlig information för att vi ska kunna göra ett prisförslag på en komplett installation med montering direkt på plats hos er vid besöket.

Är du företagare?

Mariebergs levererar till dig som företagare veckovis från vårt huvudlager i Uppsala vilket gör att du som byggare eller hantverkare också kan anlita oss med en hög servicenivå mot dina egna kunder på ön.

Betalningar tas emot via fakturering (varorna beställs och skickas först betalning erhållits), via kort eller swish. (Ej AMEX och DINERS)

Till sist, tveka inte att ringa oss om ni får problem eller behöver service av något slag. Vi har över 30 års erfarenhet av eldstäder och vill verkligen att ni skall vara nöjda. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och skulle därför uppskatta om ni tar er tid att fylla i våra frågor nedan. Era åsikter är mycket viktiga för oss.

Vi uppskattar dina åsikter.
Gör vår kundenkät.

Telefonnummer:
0498-664 747

E-postadress:
gotland@mariebergs.com

Ekonomi:

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Vi har även företagsförsäljning. Gå till företagssidan ->

Våra medarbetare

Gotland

johnny

Johnny Jegemyr

Rådgivare

Kom i kontakt med oss

mariebergs-laga

VÄLJ DIN BUTIK