BYGG DIN KAMIN I MOBILEN

Bygg ihop din egen braskamin virtuellt via Conturas nya verktyg, ta ett foto med din mobiltelefon på det ställe du vill placera kaminen – och du har en bild av hur ditt drömhem kommer att se ut! Verktyget är enkelt att använda och visar snygga 3D-bilder(fungerar endast i mobil).

ANVÄND MOBILEN OCH DU HAR EN BILD PÅ DITT RUM MED DIN DRÖMKAMIN!

Allt fler upptäcker eld som en del av inredningen och för att göra det enklare att välja modell på sin braskamin, vår svenska leverantör Contura har tagit fram ett helt nytt digitalt verktyg. Allt du behöver är en “smart mobil med kamera” klicka här på Bygg din kamin 

Därefter är det bara att börja utforska Conturas sortimentet av  välja en modell och sedan börja bygga. Efter att ha byggt din drömkamin är det väldigt enkelt att ta en bild med mobilen – och vips har man ett foto med kaminen på plats, spara och skicka bilden till info@mariebergs.com och därefter hjälper vi dig med en komplett installation, tryggt och säkert såklart.

Beställer du kamin & skorsten med eller utan installation så har vi just nu förmånliga priser och kampanjer på många modeller i sortimentet.