DEN INTELLIGENTA BRASKAMINEN – SMARTCONTROLL & APPSTYRNING

JUST NU BJUDER VI PÅ FORMSKURET GOLVGLAS TILL SAMTLIGA HWAM & WIKING MODELLER. SPARA 2000KR

HWAM® SmartControl™ är ett elektroniskt luftregleringssystem som har utvecklats* för att hjälpa dig få så ren förbränning som möjligt. Optimal och ren förbränning kräver rätt mängd ved och luft förutom helt rätt temperatur. Det är väldigt svårt att lyckas med det manuellt.
* i samarbete med DTU (Danmarks Tekniske Universitet) HWAM® SmartControl™ är ett elektroniskt luftregleringssystem som har utvecklats* för att hjälpa dig få så ren förbränning som möjligt. Optimal och ren förbränning kräver rätt mängd ved och luft förutom helt rätt temperatur. Det är väldigt svårt att lyckas med det manuellt. HWAM® SmartControl™ sköter allt det här åt dig och ser till att det automatiskt blir bästa möjliga förbränning varje gång.

När förbränningen i braskaminen är ren får du ut mesta möjliga av veden. Du ställer in önskad temperatur via din smarta telefon och förhindrar därmed för kraftig eldning. När braskaminen inte används stängs lufttillförseln av, så att den varma luften i rummet inte försvinner ut genom skorstenen.

Du tänder brasan som vanligt – fast du behöver inte själv reglera lufttillförseln eftersom HWAM® SmartControl™ hjälper dig hela vägen. Om du vill ändra rumstemperaturen gör du det enkelt via din smarta telefon. När det behövs mer ved får du ett meddelande. Enklare kan det inte bli.

SE MODELLERNA HÄR – BESTÄLL IDAG FÖR SNABBARE LEVERANS

LÄS MER OM DANSK KVALITET – LADDA NER KATALOGEN HÄR

SE FILMEN HUR DU ELDAR MED SMARTCONTROLL

Följ förbränningen i din app

En smart funktion i HWAMS nya app är att du kan följa förbränningens utveckling i din braskamin. När du vänder på telefonen kan du följa utvecklingen för rumstemperatur, skorstenstemperatur, syrenivå samt lufttillförsel. Du kan naturligtvis följa utvecklingen samtidigt som du eldar i kaminen, men du kan även hämta historik i dina förbränningsdata.

 

KAMPANJEN GÄLLER BESTÄLLNINGAR T.O.M 13 DECEMBER 2021, RESERVATION FÖR LEVERANSTID KAN SKE EFTER DATUM. PRISERNA GÄLLER ENDAST MATERIAL OCH MONTERING, SKORSTEN INGÅR EJ.