Boka möte med Mariebergs i Bålsta
Boka gratis hembesök

Välkommen till Bålsta - utställning, showroom och butik under ett tak.

Kom in, se vårt stora sortiment med eldstäder. Nu säljer vi även solceller (Läs mer om solceller). Boka rådgivning och värm dig i Bålsta, mellan Stockholm och Enköping. En värmande miljö med välkända varumärken från ledande tillverkare. Våra montörer utgår från utställningen i Uppsala och på lördagar är butiken alltid bemannad av säljare kl. 10-14.

Vår utställning finns i samma lokaler som Magisk Pool & Spa på Dragets industriområde i Bålsta Business Park – ett företagshus med många olika verksamheter. Mariebergs Bålsta – obemannat Showroom vissa dagar i veckan, men alltid öppet för besök och inspiration helgfria vardagar samt lördagar.

Är våra rådgivare inte på plats, kom in och besök utställningen och få inspiration, myskänsla och upplev det senaste inom brasvärme. Ta gärna en katalog och lämna era kontaktuppgifter till våra hjälpsamma kollegor som finns i lokalen, så hör vi av oss inom kort.

Vill du träffa en rådgivare på plats när det passar dig eller boka ett hembesök före eller efter du besöker oss? Boka enkelt här på hemsidan eller på den digitala touch-skärmen i lokalen. På skärmen kan du få ännu mer inspiration, beställa varor samt se alla våra kaminer, kakelugnar, vedspisar, skorstenar samt tillbehör.

Vill du beställa reservdelar och köpa tillbehör från vårt lager i Uppsala för att hämta i Bålsta? Inga problem vi har leveranser varje vecka till butiken så du kan hämta dina beställda varor.

Boka ditt kostnadsfria hembesök

Vårt team i Bålsta erbjuder fri rådgivning i Ena-Håbo, Enköping, Kungsängen samt Järfälla-området.

Vi gör installationer i befintliga och nybyggda villor, kontorsfastigheter, offentliga byggnader, sommarhus eller flerfamiljshus – hos privatperson eller företag. Är du arkitekt, inredare, mäklare, hus- eller byggföretag så hjälper vi självklart till även här. Mariebergs har över 30-års erfarenhet av branschen – inga projekt är för små eller för stora.

För dig som bor i lägenhet finns ett stort sortiment skorstensfria kaminer som inte kräver installation. Är du ute efter en antik kakelugn? Tala med oss och läs mer på vår hemsida under Antika kakelugnar eller besök vår utställningi Uppsala.

Nyhet – läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

I Stockholms-regionen finns det möjligheter att installera en kamin eller eldstad som eldade med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Läs mer gas på stockholmgas.se eller kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

Nu är vi din lokala solcellsinstallatör!

Nu säljer och installerar vi även NIBE solceller till din villa -  Boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert och kalkyl, låt oss spara pengar och värma ditt hus! Läs mer om oss här. Hör av dig till oss för gratis rådgivning på tfn 08-512 563 00 eller via balsta@mariebergs.com, klicka på bilden för att läsa mer om vad solen kan göra för dig och ditt hem. Vi säljer NIBE solceller i Ena-Håbo, ring oss idag!

Kontakta butiken

Telefon: 08-512 563 00

Öppettider (Showroom)

Mån-Tors: 10:00 – 18:00
Fredagar: 10:00 – 17:00
Lördagar 10:00 – 14:00
Söndagar: Stängt

Utställningen är alltid öppen enligt ovan men obemannad vissa tider. Behöver du hjälp eller hittar inte produkter du söker i utställningen, använd skärmen i butik. För personlig service, hjälp och rådgivning rekommenderar vi er att boka möte via hemsida eller telefon. Vi kontaktar er omgående och bekräftar tiden.

Varu-utlämning enligt bokning och överenskommelse.

Hitta hit

Håtunavägen 8, 746 51 Bålsta

Kontakta ekonomi

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Delbetala enkelt med Ecster

Läs mer

Läs svaren på våra vanliga frågor

Läs mer

Svara på vår kundenkät

Läs mer
Skärmklipp 2020-03-03 23.31.32

Kim Knudsen

TF Butiksansvarig & konsult

08-512 56 301
kim@mariebergs.com

ulrika-square

Ulrika Carlén

Telefon & Webbsupport Uppsala

070-535 56 22
ulrika@mariebergs.com

kenneth-square
mattias

Mattias Jansson

Planering & Service

070-329 14 59
kenneth@mariebergs.com

erik_2-square

Erik

Hantverk & Murning
jonas_2-square

Jonas

Hantverk & Murning
marcus_2-square

Marcus

Hantverk & Snickeri
joakim_2-square

Joakim

Kakelugnspecialist

Boka en kostnadsfri rådgivning
med en av våra experter!

Boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra experter!

Vill du ha hjälp med att välja rätt modell av eldstad?
Eller funderar du på var eldstaden kan placeras eller vill ha tips på snygga designlösningar?

Hembesök är gratis i närområdet av våra fysiska butiker samt på Gotland.

Ställ din fråga om produkten!

Begär offert