FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Expertkompetens till företag

Mariebergs företagsavdelning erbjuder arkitekter, inredare, hus- eller byggföretag helhetslösningar inom projekt- och objektsmarknaden.

Vi erbjuder totalentreprenad, montageservice eller ren materialleverans till stora som små projekt. Tillsammans med våra partners tar vi fram detaljerade offerter och ritningar på eldstäder för specifika eller unika projekt, till bland annat villabebyggelse, flerfamiljshus, kontorsfastigheter eller offentliga byggnader, allt enligt kundens önskemål och krav.

Vår organisation från säljare, montörer, projektledare till underentreprenörer har lång erfarenhet av branschen och vi vågar påstå att vi kan allt inom designad eld oavsett bränsle. Vedeldade kaminer, eldstäder med gas eller bioetanol samt det senaste inom LED eller VATTENÅNGA som skapar en värmande känsla.

På vår företagsavdelning arbetar vi över hela landet och erbjuder fullservice till alla byggprojekt. Kontakta Leif Danielsson på vårt kontor i Uppsala eller Per Tallving på vårt kontor i Stockholm som hjälper till att förmedla kontakten lokalt och regionalt i hela Sverige.

För försäljning av material till yrkesbyggare, installatörer(F-skatt) kontakta din närmaste butik som hjälper till med kontoansökan, rådgivning och lokal leverans.

Snabba leveranser

Vi har ett standardsortiment med skorsten och tillbehör på lager och kan ordna snabb leverans direkt till din byggplats eller om ni önskar hämta direkt på vårt lokala lager, ring din lokala Mariebergs-butik för närmare information.

Sedvanlig kreditprövning gäller samtliga företagskunder, betalning med kort vid hämtning är möjligt om ni saknar företagskonto.(Klicka här för kontoansökan)

 Vi vill med vår företagsförsäljning:

  • Bidra med vår expertkompetens till dig som är byggare och själv installerar.
  • Serva dig med det som krävs för dina installationer.

Nyhet - läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

Idag finns det möjligheter att installera en kamin eller eldstad som är eldade med gas. I Stockholm(Stadsgas) och i Malmö/Skåne(Naturgas) finns det många områden där ni kan koppla eldstaden till befintligt gasnät. Finns det inget gasnät där du bor? Inga problem, lösningen är gasol/propan flaskor som installeras utanför din fastighet på en plats som du väljer. Enkelt, snyggt och på en plats där det passar in, lika smidigt som att ha en gasolgrill på uteplatsen eller på balkongen.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Läs mer om ditt lokala gasnät på stockholmgas.se eller kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

Företagsförsäljning

Leif Danielsson, Mitt & Norr Sverige 

Skärmavbild 2022-04-28 kl. 16.14.55

Telefonnummer:
070-329 11 60

E-postadress:
leif@mariebergs.com

Per Tallving, Södra Sverige Stockholm till Skåne

Per Tallving

Telefonnummer:
070-329 11 15

E-postadress:
per@mariebergs.com

vedeldad köksspis
Köksspis vedeldad

Kom i kontakt med oss