Boka möte med Mariebergs i Kungens Kurva

Boka gratis hembesök

Vår utställning i södra Stockholm

Kom in, prata brasvärme och solceller (Läs mer om solceller) samt få rådgivning och värm dig i Kungens Kurva, strax söder om Stockholm i Stalands-huset på Månskärsvägen 10. Ni hittar enkelt till oss från nya av- och påfarten till E4.

Vi har öppet alla dagar i veckan och du parkerar enkelt och fritt utanför vår gemensamma entré. I huset finns ett stor utbud av olika företag och verksamheter samt restaurang. Mariebergs ligger precis innanför huvudentrén, där hittar ni ett stort sortiment från kända varumärken som Contura, Nordpeis, Lotus, Rais av värmande eldstäder för ved, gas med eller utan skorsten. Vi erbjuder även eldstäder, grillar och värmande gasolbord för din uteplats. Se även värmande bioetanolkaminer eller skorstensfria eldstäder från Vauni och Ebios(Spartherm) som du kan ha i din lägenhet eller uterum utan att installera skorsten.

Besök oss 7 dagar i veckan även om vi inte är på plats(förutom vissa undantag, se avvikande öppettider eller om vi är iväg på kundbesök). I vårt modernaste butikskoncept kan du träffa en rådgivare och ha ett möte när det passar dig. Du bokar detta på vår hemsida eller direkt på den digitala boknings- och produktskärmen i utställningen. Är vi inte på plats just när du har vägarna förbi så kan du fritt känna dig för och se alla produkterna.

Vill du beställa reservdelar eller brastillbehör kan du göra detta både i butiken och på hemsidan och hämta hos oss efter bekräftelse och betalning. Finns varan på vårt huvudlager kan vi oftast erbjuda leverans 1-3 dagar efter beställning.

Boka ditt kostnadsfria hembesök 

Vi installerar eldstäder i hela Storstockholm. Vi gör installationer i befintliga och nybyggda villor, kontorsfastigheter, offentliga byggnader, sommarhus eller flerfamiljshus – hos privatperson eller företag. Är du arkitekt, inredare, mäklare, hus- eller byggföretag så hjälper vi självklart till även här. Mariebergs har 35-års erfarenhet av branschen, inga projekt är för små eller för stora.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i länet inom en 50 km radie från vår utställning. Vid hembesök längre bort än 50 km från utställningen tillkommer körersättning, eventuell kostnad drar vi av order/beställning av kamin, eldstad, skorsten eller montage.

Kom in och boka besök redan i dag och njut av en kopp kaffe. Vi bjuder självklart på både kataloger och en guidad tur i kaminvärlden.

Säljteam med stor erfarenhet av eldstäder

Vår unika utställning ska inspirera och skapa känsla och visar fördelarna med en ny och miljövänlig eldstad.

Träffa våra erfarna rådgivare och hantverkare inom brasvärme och eldstäder, Per, Tom och Anders(solceller) är de som tar hand om dig i utställningen och vid hembesök. Vi har lång erfarenhet från branschen och våra montörer ser till att du får en komplett och proffsig installation.

Designade gasbrasor för villa, lägenhet och företag

I Stockholms-regionen finns det goda förutsättningar för att installera en kamin eller eldstad som är eldad med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design.Läs mer om fasta gasinstallationer på stockholmgas.se eller kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

Hjälp och råd vid köp och installation av eldstad

Vårt team ger dig råd som gör att ditt köp och installation av eldstad blir som du tänkt dig. Några exempel:

  • Eldstäder: frimurade, kaminer, kakelugnar, och de allt mer populära skorstensfria eldstäderna.
  • Tillbehör till din eldstad såsom galler, vedkorgar och verktyg.
  • Skorstenar: ny skorsten eller råd och renovering av din gamla.
  • Reservdelar till gamla och nya spisar.
  • Genomgång av ritningar.
  • Hembesök för att säkerställa underlagen.
  • Kompletta installationer av eldstad, skorsten etc som gör att din eldstad är testad och klar att tas i bruk.

Beställ Årets Kamin Contura 856

Nu är vi din lokala solcellsinstallatör!

Nu säljer och installerar vi även NIBE solceller till din villa -  Boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert och kalkyl, låt oss spara pengar och värma ditt hus! Läs mer om oss här. Hör av dig gratis rådgivning 08-525 035 00 eller via kungenskurva@mariebergs.com, klicka på bilden för att läsa mer om vad solen kan göra för dig och ditt hem. Vi säljer NIBE solceller i södra Stockholm!

Kontakta butiken
Telefon: 08-525 035 00
Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 11:00 – 18:00
Lördag-söndag: 11:00 – 17:00

Dag före helgdag stänger vi 15.00

 

 

Utställningen är alltid öppen enligt ovan men obemannad vissa tider. Behöver du hjälp eller hittar inte produkter du söker i utställningen, använd skärmen i butik. För personlig service, hjälp och rådgivning rekommenderar vi er att boka möte via hemsida eller telefon. Vi kontaktar er omgående och bekräftar tiden.

Godsutlämning sker endast efter överenskommelse på fasta tider.

VIKTIG INFO FÖR VÅRA BESÖKARE!

Ni kan kontakta oss via telefon eller e-post även när utställningen är stängd eller obemannad, vi bokar gärna fysiska besök och möten för enskilda kunder eller genomför videopresentationer/möten för att minska risker och undvika smittspridning.

Mariebergs följer FHM:s rekommendationer.

I vår utställning finns det handsprit, tvättmöjligheter samt munskydd och goda möjligheter att hålla avstånd. Utställningen är luftig och stor och har avskilda platser så du kan lugnt och säkert vistas på behörigt avstånd från övriga kunder och personal.

Visa respekt och håll avstånd.

Vi rengör/städar utställningen, ytor och lokalerna dagligen.

Vill ni boka en enskild tid med en rådgivare i utställningen utanför ordinarie öppettid, ring oss för bokning.

Har ni ett inbokat möte för rådgivning, tid för montage/installation och inte är friska? Meddela oss snarast så bokar vi en ny tid. 

Hitta hit
Månskärsvägen 10, 141 75 Stockholm
Kontakta ekonomi

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För frågor kring ROT-avdrag:
rot@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Delbetala enkelt med Ecster

Läs mer

Läs svaren på våra vanliga frågor

Läs mer

Svara på vår kundenkät

Läs mer
per-tallving-ny-square

Per Tallving

Butiksansvarig & Rådgivare

070-329 11 15
per@mariebergs.com

20210715_124558

Tom Johansson

Försäljning & Rådgivare

08-525 035 05
tom@mariebergs.com

anders-ny

Anders Gustavsson

Solcellskonsult försäljning

070-752 79 30
anders@mariebergs.com

jonny

Johnny Jegemyr

Planering och Arbetsledning

018-495 04 12
johnny@mariebergs.com

erik_2-square

Erik

Hantverk & Murning
jonas_2-square

Jonas

Hantverk & Murning
christoffer_2

Christoffer

Kakelugnsmästare S:t Eriks
joakim_2-square

Joakim

Kakelugnspecialist S:t Eriks
mats_2-square

Mats

Hantverk & Montage
anders_2-square

Anders

Hantverk & Snickeri
IMG_0648-scaled-e15827

Håkan

Kakelugnspecialist
marcus_2-square

Markus

Hantverk & Snickeri

Kontakta Mariebergs