Skånes största kaminutställning, öppna spisar, kakelugnar, skorstenar, kaminer - vi säljer & installerar solceller i Skåne.

Kom in och träffa oss hos på Erlandsro Gård, i Vintrie. Prata brasvärme och solceller (Läs mer om solceller) samt få rådgivning och värm dig i vår unika utställning nära handelsområdet vid Svågertorp, strax söder Hyllie. Ni hittar enklast till oss via infarten från Pildammsvägen, avfart 11, E20 (Yttre ringvägen) precis bakom nybyggda PEABs kontorshus.

Till oss tar du dig enklast med bil eller Regionbuss 150/300, hållplats Drakagatan/Pildammsvägen, som stannar 250m från utställningen, en kort promenad. Kommer du med tåg det tar det bara några minuter från tågstationen vid Hyllie C (Emporia/Malmö Arena) eller Svågertorps Station.

I utställningens 600 kvm nära IKEA och PEAB finner ni kända kvalitetsvarumärken, hemmiljö, designade eldstäder, moderna kaminer, skorstensfria eldstäder, kakelugnar, vedspisar, skorstenar, brastillbehör och reservdelar. Vi erbjuder även vedeldade bastuaggregat och tillhörande produkter efter beställning.

Träffa en erfaren rådgivare och hantverkare – vi installerar ditt projekt!

Vi erbjuder rådgivning samt montage och installation av eldstäder, skorstenar och taksäkerhet i hela Skåne, Blekinge och Halland. Mariebergs i Malmö gör även installationer i Danmark, primärt i Stor-København/Sjælland.

Boka en kostnadsfri rådgivning i vår utställning eller boka ett hembesök med ett proffs som som kommer hem och visar möjligheterna och placering, detta mot en låg kostnad. Vid beställning av eldstad med installation/montaget drar vi av kostnaden motsvarande besöket på din order/beställning. 

Boka gärna ett kostnadsfritt rådgivningsmöte i vår utställning och har du ritningar, bilder och skisser ta gärna med dessa vid första besöket så kan vi hjälpa dig och din familj med snabbare service och rådgivning.

Vi hjälper dig med din bygganmälan och bokning av sotare. Samtliga våra installationer med totalentreprenad där krav på besiktning och efterkontroll finns, utförs alltid av oberoende sotare. Har du en gammal murad skorsten och vill installera en ny kamin så rekommenderar vi gärna en förbesiktning av sotare som utfärdar ett protokoll som du tar med till oss så vi snabbare hjälpa dig med ett kostnadsförslag för hela ditt projekt. 

Kom in redan i dag och njut av en kopp kaffe i vår caféhörna. Vi bjuder självklart på fika.

Säljteam med stor erfarenhet hantverk och kvalitet

Vår unika utställning ska inspirera och skapa hemkänsla och visar fördelarna med en ny och miljövänlig eldstad.
Träffa våra erfarna rådgivare och hantverkare inom brasvärme och eldstädersom tar hand om dig i utställningen och vid hembesök. Vi har lång erfarenhet, rätt utbildning från branschen och ser också till så att du som vill ha installation utförd får de bästa lokala hantverkarna på plats.

Nyhet – läckra gasbrasor för villa, lägenhet och företag

Idag finns möjligheter att installera en kamin eller eldstad som eldas med gas.

Flera av våra leverantörer erbjuder modern design till dig som vill ha alternativ till vedeldat, självklart säkert och med den senaste tekniken. Gaskaminer finns både som fristående eller kassett med frimurning där vi skapar en unik design. Kontakta våra rådgivare i butik och utställningen som kan hjälpa dig. Saknas förutsättningarna med en gasledning är det även möjligt att använda gasol(propan) med ett eget gasskåp utanför fasaden på fastigheten där man placerar gasflaskorna.

Låt våra hantverkare bygga din unika eldstad

Ring oss idag eller kom in så berättar vi mer. Vi kan skapa en unik eldstad för ditt hem, bostad eller kontor idag.

Torr och rätt ved, då har du alla förutsättningar för en fin brasa

Nu är vi din lokala solcellsinstallatör

Nu säljer och installerar vi även solceller till din villa -  Boka ett hembesök och få en kostnadsfri offert och kalkyl, låt oss spara pengar och värma ditt hus! Hör av dig för gratis rådgivning på 040-693 06 30 eller via malmo@mariebergs.com, tryck på bilden för att läsa mer om solen. Vi säljer solceller i Malmö, ring oss idag!

Vi har premiumgrillar från Napoleon

Sedan 1976 har namnet Napoleon® blivit synonymt med kvalitet, nyskapande design och livslängd. 

Napoleon blandar konstnärskap med hantverk för att skapa produkter som inspirerar och förbättrar de mest minnesvärda stunderna som vi kan njuta av i våra hem. Varumärket har gjort sig främst känt genom tillverkning av högkvalitativa gasol och kolgrillar med idag marknadens högsta garantivärde på grillarna. Höga garantier för att skapa trygghet och en bra varaktighet av din grill. Samtliga grillar och produkter från Napoleon är beställningssortiment med korta leveranstider, betala och hämta i butik eller beställ hemleverans med montage

Kontakta butiken

Telefon: 040-693 06 30

Öppettider i utställningen

Mån-Tors: 11:00 – 18:00
Fredagar: 11:00 – 16:00
Lördagar:  11-15
Söndagar:  Stängt

JUL & NYÅR 2023
OBS! Under jul och nyår gäller inte ordinarie öppettider. Se avvikande öppettider via länk här nedanför. 

Utlämning av varor från lager enligt överenskommelse normalt vardagar kl.11.00-16.00.

Hitta hit

Erlandsrovägen 7, 218 45 Vintrie

Kontakta ekonomi

För fakturafrågor:
faktfraga@mariebergs.com

För leverantörsfakturor:
fakturering@mariebergs.com

Enkel delbetalning

Läs mer

Läs svaren på våra vanliga frågor

Läs mer
paul-malmo-square

Paul Glantz

Butiksäljare & Rådgivare Eldstäder

070-329 26 33
paul@mariebergs.com

attila

Attila Heggy

Montage & Hantverk

073-626 07 71
attila@mariebergs.com

IMG_1365

Sebastian Symczak

Utesäljare Kamin & Skorsten

040-693 06 34
sebastian@mariebergs.com

Skärmavbild 2021-01-29 kl. 17.11.20

Joakim Ingered

Montage & Hantverk

040-693 06 30
malmo@mariebergs.com

Mattias

Mattias Jansson

Projektplanering

018-495 04 14
mattias@mariebergs.com

Skärmavbild 2022-02-26 kl. 19.45.39

Kamal Abdeslami

Montage & Service

040-693 06 30
kamal@mariebergs.com

IMG_8306

Albin Åkesson

Säljare & Rådgivare Solceller

040-693 06 37
albin@mariebergs.com

Skärmavbild 2022-02-26 kl. 19.50.18

Hans Olsson

Montage & Hantverk

040-693 06 30
hasse@mariebergs.com

Kontakta Mariebergs