Våra utställningar

Sveriges största utställning med eldstäder

Uppsala

Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala, Sweden

Sollentuna

Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna, Sweden

Kungens Kurva

Månskärsvägen 10
141 75 Kungens Kurva, Sweden

Malmö

Erlandsrovägen 7
218 45 Malmö, Sweden

Bålsta

Håtunavägen 8
746 51 Bålsta, Sweden

Ludvika

Gårlångsvägen 1
771 50 Ludvika, Sweden

Företags-försäljning

Kenneth Nyman

Gotland

Rådgivning i hemmet

Visby, Sweden

Mariebergs_Uppsala_14

Mariebergs Brasvärme

Mariebergs Brasvärme har idag sju utställningar, en företagsavdelning som arbetar direkt mot företag och projekt. På Gotland har vi en lokal rådgivare som är bofast på ön, men ingen fysisk utställning. I vår webbutik hittar  du hela vårt sortiment från alla våra leverantörer. Vi finns i Kungens Kurva, Sollentuna, Uppsala, Malmö, Ludvika, Bålsta och Gävle.

Trygghet är viktigt i alla våra affärer

Att leka med elden har vi sedan barnsben fått lära oss att avstå ifrån. Vi finns därför till hands, från ditt första besök i någon av våra utställningar till installation av din nya eldstad. Du kan när som helst fråga oss om råd och rekommendationer.

Ta med husritningar

Våra erfarna säljare granskar dina ritningar för att kunna ge rekommendationer om val av eldstad.

Hembesök för din säkerhet

Vid hembesök kontrollerar vi att det inte finns några hinder för installationen som vi inte kunnat förutse när vi gått igenom ritningarna i butiken.

Installation av eldstad

När ni beställt er eldstad och skickat in bygganmälan(startbesked måste finnas innan installation) till kommunen så hjälper och  granskar vår planeringsavdelning ordern och beställer det material som behövs. Efter materialet levererats direkt hem till dig eller vårt lager så kommer våra montörer hem till dig och installerar eldstaden.

När installationen är genomförd och klar är det dags för slutbesiktning, den lokala sotaren kontrollerar funktion och skickar in protokoll till kommunen. När du sen får ditt slutbevis, är det äntligen klart för att börja elda i din nya eldstad.

Vill du hellre göra installationen själv?

Om du hellre gör installationen själv eller med andra hantverkare går det naturligtvis också bra. Vi ser då till att den kompletta leveransen av det material som behövs kommer direkt hem till dig från fabriken.

 

Mariebergs_Uppsala_31