VÅRA BUTIKER

Sveriges största butik för eldstäder

UPPSALA

Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala, Sweden

SOLLENTUNA

Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna, Sweden

KUNGENS KURVA

Geometrivägen 1b
141 75 Kungens Kurva, Sweden

MALMÖ

Erlandsrovägen 7
218 45 Malmö, Sweden

BÅLSTA

Håtunavägen 8
746 51 Bålsta, Sweden

LUDVIKA

Gårlångsvägen 1
771 50 Ludvika, Sweden

Mariebergs_Uppsala_14

MARIEBERGS KAMINBUTIKER

Mariebergs Brasvärme har idag sju kaminbutiker samt en proffsbutik / support. Vi finns i Kungens Kurva, Sollentuna, Uppsala, Malmö, Ludvika, Bålsta och Gävle.

TRYGGHET ÄR VIKTIGT I ALLA VÅRA AFFÄRER

Att leka med elden har vi sedan barnsben fått lära oss att avstå ifrån. Vi finns därför till hands, från ditt första besök i någon av våra butiker till installation av din nya eldstad. Du kan när som helst fråga oss om råd och rekommendationer.

TA MED HUSRITNINGAR

Våra rutinerade säljare granskar dina ritningar för att kunna ge rekommendationer om val av eldstad.

HEMBESÖK FÖR DIN SÄKERHET

Vid hembesök kontrollerar vi att det inte finns några hinder för installationen som vi inte kunnat förutse när vi gått igenom ritningarna i butiken.

INSTALLATION AV ELDSTAD

Vår tekniska avdelning granskar ordern och beställer det material som behövs. När materialet är hemma kommer våra montörer ut till dig och installerar eldstaden.

VILL DU HELLRE GÖRA INSTALLATIONEN SJÄLV?

Om du hellre gör installationen själv eller med andra hantverkare går det naturligtvis också bra. Vi ser då till att den kompletta leveransen av det material som behövs kommer direkt hem till dig från fabriken.

KÖPKLAR DELBETALNING

Ansök om delbetalning i din butik
Köp det du vill ha - välj hur du vill betala
Du vet väl att du har möjlighet att dela upp din betalning när du handlar hos oss? Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.

ETT KORT MED FÖRDELAR

När du ansöker om delbetalning får du också ett kort med MasterCard som gäller över hela världen. Du handlar alltid förmånligt hos oss med ditt kort.

Mariebergs_Uppsala_31