NunnaUuni

Kampanjer:
Varumärke
Läs mer

Äkta NunnaUuni. Håller dig varm.

En eldstad från NunnaUuni tillverkad av äkta mammutti-täljstensart som värmer mjukt och avger värme länge. Förutom de värmelagrande kaminerna av massiv täljsten och gourmet-eldstäderna omfattar kollektionen lättare värmelagrande injektorkaminer samt deko-braskaminer.

NunnaUuni tar vara på hundraåriga traditioner från erfarna ugnsmästare när de skapar eldstäder av täljsten. Eldstaden har alltid haft en central plats i vårt nordiska klimat och kompetensen att konstruera eldstäder har bevarats. Eldstäder & kaminer från NunnaUuni är berömda för sina utmärka värmeegenskaper. NunnaUuni väljer täljstensart omsorgsfullt för att garantera hållbara och värmande eldstäder. Täljstenen kommer från NunnaUunis egen täljstensfyndighet som innehåller den hållbara täljstensarten Mammutti. Idag är NunnaUuni Oy Finlands enda tillverkare av massiva, värmelagrande täljstenseldstäder.

I kollektionen finns en eldstad för alla utrymmen och för alla behov: för att skapa stämning, som snabbt värmande värmekälla, intill väggen, i ett hörn eller varför inte som rumsavdelare. Hitta din modell här!

Visar 1–24 av 82 resultat