Våra hantverkare och installatörer är proffs

Rätt hantverkare är lika viktigt som rätt eldstad!

På Mariebergs anser vi att hantverket är lika viktigt som att ni väljer rätt eldstad för ert behov. Därför har vi endast de bästa och mest seriösa hantverkarna i landet. Våra handplockade installatörer och montörer är helt avgörande för helhetsupplevelsen och det innebär att vi erbjuder en högre servicenivå och därmed får så många nöjda kunder som möjligt.

Alla våra installationer utförs av utbildade hantverkare och vi lämnar alltid garanti på vårt jobb, en självklart för oss sedan 1985. 

För att du som kund skall bli nöjd med din kontakt hos oss på Mariebergs krävs att installationen sker enligt utlovad tidsplan och att vi informerar om hur arbetet går.

Våra hantverkare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket. Vi har specialister på kamininstallationer, kakelugnsarbete, frimurningar, skorstensbyten och skorstensrenoveringar. Oavsett vad du har behov av gällande din eldstad kan våra erfarna hantverkare tillse att du blir nöjd. Förutom installationer av nya eldstäder hjälper vi naturligtvis även till med de renoveringar och servicearbeten som du kan ha behov av.

Välmeriterade kakelugnsmakare

Med vår kunskap och långa erfarenhet av eldstäder och skorstenar kan vi alltid se till att du får en lösning som fungerar och passar dina behov. Våra murare klarar alla skorstensarbeten och eldstäder och utför dessa till konkurrenskraftiga priser. Och du: glöm inte att utnyttja ROT-avdraget!

Mariebergs har sin historia i antika kakelugnar. Att installera kakelugnar, kaminer och andra eldstäder är fortfarande en stor del av vår verksamhet och våra kakelugnsmakare är väl meriterade med stor yrkesskicklighet. Vår styrka är installationer där vi först kontrollerar ritningar och gör förbesiktningar vid hembesök. Därefter planerar vi leveranser och ser till att vår planeringsavdelning använder rätt kompetens i ditt projekt. Vi tar alltid ansvar för hela processen, all inclusive kallar vi det.

Vår erfarenhet och stora kunskap skapar en trygghet för dig som kund.

Vi kontaktar dig efter köp av eldstad med installation

När du har köpt en eldstad av våra rådgivare och säljare blir du kontaktad av vår installation- & montageavdelning för leveransplanering. Vår installation- & montageavdelning grovplanerar installationerna och kommer att ställa frågor om när installationen passar er, och på vilket sätt godset kommer att levereras. Därefter görs en finplanering.

Hembesök vid komplicerade installationer

Är det komplicerade installationer kan det hända att någon från installation- & montageavdelning behöver göra ett besök hemma hos dig. För det mesta räcker dock de handlingar vi fått från våra säljare. När vi avtalat om installation kommer våra duktiga hantverkare och installerar den beställda eldstaden samt eventuella tillbehör.

Återkoppling via kundbarometer, sms eller mail

När installationen är klar kontaktar vi dig och du kommer att få möjlighet att återkoppla via mail, sms eller vår kundbarometer. Vi uppskattar både ris och ros. 

Du får då chans att meddela hur du uppfattat oss som leverantör. För oss är den informationen guld värd eftersom vår absolut viktigaste tillgång är nöjda kunder.

Teknisk ledning

Installation- & montageavdelning har ansvaret för dig som köpt eldstad inklusive montage av oss. Har du frågor eller funderingar skall du i första hand koppla tillbaka till någon av dessa personer. De är ansvariga för all planering, leveranser och genomförande av de installationer som vi utför.

Har du frågor kring din installation eller leverans, hör av dig till oss direkt

Mariebergs_Uppsala-300x275-square

Johnny Jegemyr

Teknisk ledning & service

018-495 04 12
johnny@mariebergs.com

Mattias_Uppsala-300x289-square

Mattias Jansson

Teknisk ledning & planering

018-495 04 14
mattias@mariebergs.com

Reservdelsbeställning

Fyll I dina uppgifter

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Boka service eller anmäl reklamation/garanti

Fyll I dina uppgifter så kontaktar vi dig